Kompletne zrekonštruovaný byt mimo hlavnej cesty, neďaleko Draždiaka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Znievska
87 m²
8
4
4
úplne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
265.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15276x zobrazená v zozname / 704x zobrazená detailne / 343x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 4 izbový byt v Bratislave Petržalke na Znievskej ulici, neďaleko jazera Draždiak. Byt je o rozlohe 87m2, nachádza sa na 4/8 poschodí v zateplenom a kompletne zrekonštruovanom bytovom dome. Taktiež byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá pozostávala zo zmenenej dispozície, kde sa kuchyňa nachádza v priestore býalej spálne a má i vlastnú špajzu, a novovzniknutá main spálňa má východ na loggiu. Na tejto strane sa nachádzajú dve detské izby, takže byt je ideálne rozdelený na dennú časť, kde je kuchyňa prepojená s obývacou časťou a spojená s halou do jedného veľkého spoločenského priestoru pre celú rodinu. Ďalšou výhodou zmeny dispozície je získaný priestor pre kúpeľňu, ktorá je výrazne váčšia a je v nej rohová vaňa, dostatok priestoru aj pre práčku, suščiku, WC je samostatné. V byte je klimatizácia, vstavané skrine roll door, prerobené sú i podlahy, interiérové dvere, vstupné bezpečnostné SHERLOCK, plastové okná so žalúziami, stierky a prerobená je i elektrika. K bytu prináležia 2 pivnice a podiel 1/3 veľkej miestosti - tzv. kočíkárne na prízemí. Byt má vynikajúcu karmu, cítiť v ňom výnimočnú energiu, je ideálny pre rodinu s deťmi. Dôvod predaja je, že súčastnej rodine je už i štvorizbový byt malý..

Najväčšou pridanou hodnotou tohto bytu je jednoznačne jeho lokalita, ktorá poskytuje najmä dobrú občiansku vyvabenosť, dostupnosť do mesta a napojenie na dialnicu. Ďalšími výhodami sú nesporne možnosti športového vyúžitia a relaxu, prechádzok popri Chorvátskom ramene a v priľahlých lesoch, a najmä petržalčanmi obľúbené jazero Draždiak.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL:


Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Znievska

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Znievska v Bratislave - Petržalka v cene 265.000,- € je o 441 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha má priemernú rozlohu 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 štvorizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-ph...

Pozícia realitnej ponuky

265.000,- €
Cena nehnuteľnosti 197.000,- € 495.000,- €
87 m²
Celková rozloha 70 m² 171.63 m²
87 m²
Úžitková plocha 81.7 m² 137 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha87 m²
Úžitková plocha87 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ph-39 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.