Prenájom pekného 3 - izbového bytu, výborná lokalita, psík vítaný

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Miletičova
57 m²
5
3
3
po rekonštrukcii
prenájom - 3-izbový byt
700,- € Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

7589x zobrazená v zozname / 671x zobrazená detailne / 349x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom príjemný 3 - izbový byt (57,5 m2) s francúzskym oknom, na 3 poschodí / 5 poschodového obytného domu. Byt sa nachádza na Miletičovej ulici, v obľúbenej časti Bratislavy, v Ružinove. Prešiel komplexnou rekonštrukciou, nábytok je vyrobený na mieru, vykurovaný je centrálne spoločným kotlom, je klimatizovaný, má dostatok úložného priestoru a poskytuje pohodlné bývanie s komplexnou občianskou vybavenosťou. Kuchyňa je moderná a disponuje elektrickou varnou doskou, rúrou a chladničkou s mrazničkou. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo a úložná skrinka, toaletu tvorí samostatná miestnosť. Jedna izba, ktorá je nezariadená, poskytuje priestor pre Váš vlastný nábytok, alebo bude po dohode a zistení Vašich potrieb zariadená. Rezidenčné parkovanie vybavíme pre konkrétneho nájomcu.

Dispozícia bytu: vstup do predsiene, odkiaľ sa vchádza do kuchyne spojenej s obývacou miestnosťou. Z predsiene je vstup do samostatnej izby. Z obývacej miestnosti sa vchádza do spálne. Z kuchyne sú vstupy do kúpeľne a samostatnej toalety. Obývacia izba disponuje francúzskym oknom. Byt má dve samostatné spálne.

Platobné podmienky: depozit – 700,- Eur, nájomné – 700,- Eur + energie 250,- Eur (pre 2 osoby), provízia RK - 350,- Eur.

Internet nie je súčasťou ceny prenájmu.



Psík je vítaný, mačička po dohode.

Byt bude k dispozícii od 05/2024. Obhliadky sú možné ihneď.

Ružinov má výbornú občiansku vybavenosť – školy, materské škôlky, zdravotné stredisko, nemocnica, banky, potraviny. V blízkej vzdialenosti bytu je nákupné centrum Centrál, Nivy, kúpalisko Delfín a veľmi známe trhovisko Miletičova. Dobrá dostupnosť do centra Bratislavy a jej regionálneho zázemia.

Kontakt:



V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Miletičova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Miletičova v Bratislave - Ružinov v cene 700,- € je o 38 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 23 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-15...

Pozícia realitnej ponuky

700,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 1.250,- €
57 m²
Celková rozloha 57 m² 112 m²
57 m²
Úžitková plocha 52 m² 109 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-151548 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny