BA/PETRŽALKA - 4i byt v blízkosti jazera Draždiak s loggiou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Humenské nám.
82 m²
8
2
4
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
229.000,- € kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12958x zobrazená v zozname / 317x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný a zariadený 4 izbový byt na Humenskom námestí vo vyhľadávanej časti Petržalky s plnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do mesta či už autom alebo autobusom (v budúcnosti taktiež zástavka električky). Byt je orientovaný na dve svetové strany - 2 izby a kuchyňa orientované na východ a na západ orientovaná spálňa a obývacia miestnosť.

Byt o výmere 82 m2 disponuje :


- priestrannou vstupnou halou s botníkom, skrinkovou zostavou a jedálenským stolom s lavicou a stoličkami
- samostatnou plne vybavenou kuchyňou (kuchynská linka s dostatkom úložného priestoru, kombinovaný šporák s plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, jedálenský stôl)
- obývacou izbou s veľkým L-kovým gaučom, konferenčným stolíkom, obývačkovou skrinkovou zostavou a stolíkom na TV
- priestrannou spálňou zariadenou s manželskou posteľou, šatníkovou skriňou a šuflíkovými skrinkami
- 2 samostatnými nepriechodnými izbami v ktorých sú s pracovné stolíky, v jednej posteľ a v druhej starší gauč a šatníkové skrine
- kúpelňou so sprchovým kútom, umývadlom, kupeľňovou skrinkou a práčkou
- samostatným WC
Z kuchyne sa vychádza na zasklenenú lódžiu o veľkosti 4m2.

REKONŠTRUKCIE:


Bytový dom: Pri rekonštrukcii bytového domu boli rekonštruované : fasáda (zateplenie), strecha, stupačky, okná na schodisku, dlažby a vchodové brány. V súčasnosti ešte prebieha modernizácia spoločných priestorov bytového domu.
Byt: Taktiež aj samotný byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná + sieťky, žalúzie, zasklennie lodžie, rekonštrukcia a modernizácia WC a kúpeľňe so všetkou sanitou a obkladmi a podlaha v hale a kuchyni. Na západných oknách v obývačke a v spálni boli nainštalované vonkajšie žalúzie.

LOKALITA, PARKOVANIE:


Byt sa nachádza v pokojnej, tichej lokalite, ktorá poskytuje plnú občiansku vybavenosť, s výbornou infraštruktúrou (zástavky MHD - v pešej dostupnosti: 90, 91, 98, v blízkosti bude aj zástavka električky) a rýchlou dostupnosťou do potravín (Tesco, Billa, Lidl), školy, škôlky, v tesnej blízkosti sa nachádza komplex novostavieb slnečnice - zóna mesto s množstvom obchodov, lekárne, reštaurácie, kaviarne, lekár, zubár, kozmetika, Nemocnica Antolska, Medisimo, Dr. Martin, Petržalská hrádza, jazero Draždiak, množstvo zelene a podobne. Byt sa nanchádza v pešej dostupnosti aj populárneho jazera Draždiak a takisto v blízkosti petržalskej hrádze.
Parkovanie je možné aj pred bytovým domom z jednej strany podĺžne parkovanie, z druhej strany cez námestie je veľké parkovisko, ktoré je zaregulované v Petržalskom parkovacom systéme.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Humenské nám.

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Humenské nám. v Bratislave - Petržalka v cene 229.000,- € je o 21.139 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 štvorizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR-LM...

Pozícia realitnej ponuky

229.000,- €
Cena nehnuteľnosti 197.000,- € 495.000,- €
87 m²
Celková rozloha 70 m² 171.63 m²
82 m²
Úžitková plocha 81.7 m² 137 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha87 m²
Úžitková plocha82 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LM-28 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.