REZERVOVANÉ Babony TRE | Veľkometrážny štvorizbový byt s terasou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Humenské nám.
137 m²
17
16
4
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
439.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

73875x zobrazená v zozname / 2471x zobrazená detailne / 316x zobrazená detailne tento mesiac

Bývajte nadštandardne a doprajte si maximálne súkromie. Na predaj ponúkame komfortny štvorizbový mezonet s terasou a veľkou galériou.

Byt sa nachádza na najvyššom poschodí (17p.), vďaka ktorému máte tie najkrajšie výhľady na okolitú prírodu a zároveň aj na samotnú Bratislavu. Na spodnom podlaží mezonetu budúci majitelia plne využijú priestrannú vstupnú halu s množstvom odkladacích priestorov, dve samostatné izby oddelené od dennej časti ( jedna z nich má aj vlastnú loggiu) a v neposlednom rade plne vybavenú obývačku spojenu s kuchyňou a rovnako ďaľšou loggiou. Spodné poschodie je vybavené samostatnou kúpeľnou a hosťovskou toaletou.

Vrchné poschodie má priestrannú galériu spolu s knižnicou a vstupom na terasu o výmere 20m2, ktorá je súkromá ( nie je možne vidieť na túto terasu z okolitych domov). Samozrejme ku komfortu patrí aj vlastná priestranná rodičovská spáľna so samostatným šatníkom a kúpeľnou, v ktorej nájdete aj vaňu , aj veľký sprchový kút. Druhá toaleta sa nachádza na poschodí je rovnako oddelená.

Občianskú vybavenosť zabezpečuje okolitý projekt Slnečnice s nákupným centrom Slnečnice market, bankami, drogériou, poštou a ostatnými službami.

Cena: 439 000 ( konečná cena, zahŕňa cely proces a servis prevodu nehnuteľnosti vrátane hypotekárneho úveru)

Výmera: 170 m²




Na vyžiadanie klienta zašleme 3D podorys nehnuteľnosti, videoobhliadku, prípadne bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu/ ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaiging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Humenské nám.

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Humenské nám. v Bratislave - Petržalka v cene 439.000,- € je o 22.847 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 50 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 štvorizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-31...

Pozícia realitnej ponuky

439.000,- €
Cena nehnuteľnosti 197.000,- € 495.000,- €
170 m²
Celková rozloha 70 m² 171.63 m²
137 m²
Úžitková plocha 81.7 m² 137 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha170 m²
Úžitková plocha137 m²
Poschodie16
Počet poschodí17
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Balkónáno - 3
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-317 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny