REZERVOVANÉ! Na predaj 4 IZB.BYT S VEĽKÝM ŠATNÍKOM, Bratislava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Bohrova 7
84.9 m²
8
8
4
úplne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
265.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17533x zobrazená v zozname / 982x zobrazená detailne / 375x zobrazená detailne tento mesiac

Atraktívny 4 izbový BYT S LOGGIOU na predaj v mestskej časti Petržalka v Bratislave

RADO Reality ponúka exkluzívne na predaj jedinečný 4-izbový zariadený byt s presklenou loggiou na začiatku bratislavskej miestnej časti Dvory v Petržalke na Bohrovej ulici.

Milujete výhľady a máte radi súkromie bez susedov nad vami?
V takom prípade vám ponúkame tento krásny priestranný 4-izbový byt s loggiou pre rodinu s deťmi s kompletnou občianskou vybavenosťou o rozlohe 84,90 m2 + loggia 3,34 m2.
Má modernú dispozíciu: vstupná chodba, priestranný murovaný šatník, po ľavej strane 2 samostatné izby, veľká kuchyňa s jedálenským kútom s výstupom na loggiu, po pravej strane priestranná obývacia miestnosť, spálňa, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Všetky izby sú nepriechodné. Loggia je dostatočne veľká pre záhradné sedenie a presklená, čo umožňuje užiť si ju aj v nečase.
Kuchyňa je vybavená kvalitnou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi ako umývačka riadu Bosch, plynová varná doska, teplovzdušná elektrická rúra, digestor a samostatná chladnička zn. Whirlpool.
Byt bol kompletne zrekonštruovaný pred 10. rokmi, má murované jadro a veľký šatník. V celom byte boli menené plastové okná s vnútornými žalúziami, laminátová podlaha v izbách, dlažba v kúpeľni, WC a na loggii, drevené zárubne. V kúpeľni a WC sú keramické obklady a dlažby. Na byte sú nové bezpečnostné protipožiarne a odhlučnené vstupné dvere. Minulý rok boli menené tesnenia na oknách, nové sieťky. Pred 5. rokmi bol byt novo vymaľovaný, v obývačke je na jednej stene moderná umývateľná tapeta.
V lete vás príjemne schladí klimatizácia zn. Whirlpool s časovačom na ovládanie.
V celom byte je krásnym doplnkom vkusne urobené osvetlenie. V obývačke sa nachádza hlavné svetlo ovládačom nastaviteľné na teplé alebo studené tóny + tlmenie. V chodbe je znížený strop s bodovými svetlami + tlmené LED podsvietene na noc, v kúpeľni a WC je tiež pridané LED podsvietenie.
Orientácia bytu: západ - obývacia miestnosť a spálňa, východ - kuchyňa s loggiou a 2 izby.
Predáva sa zariadený, príp. po dohode s majiteľmi. V spálni ostáva veľká vstavaná skriňa, posteľ, samostatne stojaca skriňa. V detských izbách ostáva nábytok vyrobený na mieru z masívneho dreva, v obývačke TV stena, konferenčný stolík. V kuchyni kuchynská linka so spotrebičmi, kuchynský stôl, stoličky. V kúpeľni kúpeľňový nábytok, práčka. V šatníku kvalitný drevený regálový systém na mieru.

Podlahová plocha:


- obývacia miestnosť: 17,18 m2
- spálňa: 13,94 m2
- detská izba: 13,52 m2
- hosťovská izba: 10,70 m2
- kuchyňa: 8,86 m2
- chodba: 10,13 m2
- šatník: 3,51 m2
- kúpeľňa: 2,84 + WC: 0,75 m2
- pivnica: 3,47 m2
+loggia: 3,34 m2

Byt pôsobí veľmi príjemne, svetlo a vzdušne. Je to ideálne miesto pre rodinu, ktorá má celú občiansku vybavenosť na pár krokov od svojho domova.
Nachádza sa na 8/8 poschodí v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom z r. 2020. V celom bytovom komplexe boli menené pred pol rokom všetky stúpačky.
K bytu patrí veľká murovaná pivnica s latkovými dverami a spoločný priestor na úschovu bicyklov, kočíkov.
V byte na vás čaká nádherný výhľad na Ufo reštauráciu i Bratislavský hrad.

Mesačné náklady: 200,- Eur + 25,- Eur elekt.+ 5,- Eur plyn/ 4 osoby
Internet: optické káble (Orange, príp. Telekom aj UPC).
Bezproblémové parkovanie priamo pred domom: parkovacia politika rezidentov (1.auto 35 Eur/ročne, 2.auto 150 Eur/ročne).

Výborná poloha na začiatku Petržalky, hneď pod oknami sa nachádza škôlka, školy 5-10 min. pešo, potraviny 1-3 min., lekárne, zdravotné strediská, Einpark, Aupark, Incheba, Sad Janka Kráľa (do 10 min. pešo), promenáda s množstvom služieb, reštaurácie, kaderníctva, kozmetika, nechty, optika, športové areály, fitness centrá, kostol, ihriská, centrum do 20 minút pešo. MHD sa nachádza do 5 minút, železnica Petržalka pešo do 15 minút, obchvat. Cyklochodník do Rakúska príp. na hrádzu vedie priamo od bytového domu.
Okrem kompletnej občianskej vybavenosti je tu príjemné prostredie vhodné aj na oddych, kultúrne aj športové využitie a široká ponuka služieb spojených s bývaním naplní všetky Vaše očakávania.

Aneta Liptáková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:


Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo našim finančným špecialistom a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022.
Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Bohrova 7

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Bohrova 7 v Bratislave - Petržalka v cene 265.000,- € je o 6.827 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 štvorizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

265.000,- €
Cena nehnuteľnosti 197.000,- € 495.000,- €
88.24 m²
Celková rozloha 70 m² 171.63 m²
84.9 m²
Úžitková plocha 81.7 m² 137 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha88.24 m²
Úžitková plocha84.9 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2496 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.