Výhodná ponuka: Výborne riešený 4-izbový byt BZOVÍCKA - Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Bzovícka
81.7 m²
8
7
4
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
205.990,- € Výhodná ponuka, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

28655x zobrazená v zozname / 1285x zobrazená detailne / 364x zobrazená detailne tento mesiac

Centrum realít ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj veľmi príjemný a čiastočne zrekonštruovaný 4-izbový byt, v atraktívnej lokalite s výborným dopravným napojením do centra Bratislavy, na Bzovíckej ulici v mestskej časti Petržalka Lúky, neďaleko jazera Veľký Draždiak. Byt je vhodný i ako investícia.

Celková výmera je 86,70 m2 z toho plocha bytu 81,70 m2, lodžia o rozlohe 3,4 m2. K bytu prislúcha priestranná pivnica o výmere 1,6 m2.

Byt je veľmi tichý, nachádza sa na 7. poschodí a poskytuje skvelé výhľady. Dom má celkovo 8 poschodí a disponuje úplne novým moderným výťahom. V bytovke bývajú veľmi slušní a príjemní susedia.

Orientácia bytu na 2 svetové strany. Kuchyňa a 2 spálne sú orientované na V, obývacia izba a 1 spálňa na Z.

Bytový dom bol kompletne modernizovaný, práve dobiehajú práce na interiéri bytovky. Boli menené moderné brány k obom východom na DEK kľúč (čip), boli realizované nové zvislé rozvody - stupačky, elektrina, ležaté rozvody, zateplenie a rekonštrukcia strechy. Bytový dom nie je terasový a je celý po rekonštrukcii.

Dispozičné riešenie:


veľká vstupná chodba poskytuje dostatok miesta na odkladanie vecí a kabátov, z chodby sú samostatné vstupy do každej ďalšej miestnosti (obývacia izba, 3 spálne o výmerách 13,50 m2, 10,70 m2 a 17 m2, do kuchyne, kúpeľne vybavenej vaňou, na toaletu). Z kuchyne sa dá vojsť na lodžiu.

Byt postupne prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná so sieťkami a žalúziami, dlažba v hale a v kuchyni, plávajúce podlahy v izbách, stierky, nové rozvody elektriky v kuchyni, bezpečnostné dvere, kompletná kuchynská linka. V byte sú pôvodné interiérové dvere.

Zariadenie: nábytok podľa dohody, inak bude byt vyprataný.

Parkovanie priamo pri dome.



Bytový dom je situovaný vo vyhľadávanej časti Petržalky, ktorá ponúka široké športové vyžitie. Tiché pokojné prostredie s množstvom zelene. Dom stojí mimo hlavnej cesty, parkovanie možné priamo pri dome. V blízkosti sa nachádza komplexná občianska vybavenosť, pošta, zastávka MHD, nemocnica ANTOLSKÁ, detské ihriská, škola, škôlka, obchody: Terno, Lidl, Billa. Dobré napojenie do centra mesta ako aj na diaľničný obchvat D1. Blízkosť hrádze, jazero Veľký Draždiak - pláž, tenisové a volejbalové ihriská, Čuňovo.

List vlastníctva bez tiarch.



Cena tohto bytu: 205 990EUR vrátane provízie pre RK, kompletného právneho a hypotekárneho servisu.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám kedykoľvek k dispozícii. Maklér:

Ing. Andrea Nagyová,



CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Bzovícka

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Bzovícka v Bratislave - Petržalka v cene 205.990,- € je o 42.452 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 štvorizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911890.., uveďte číslo ponuky ZR--5...

Pozícia realitnej ponuky

205.990,- €
Cena nehnuteľnosti 197.000,- € 495.000,- €
86.7 m²
Celková rozloha 70 m² 171.63 m²
81.7 m²
Úžitková plocha 81.7 m² 137 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha86.7 m²
Úžitková plocha81.7 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--56 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny